Då var det kanske dags?

Snart har halva säsongen spelats och vi har Lillån fortfarande på en tvärsist plats efter förlusten i måstematchen hemma mot Lidköping. Samtidigt så har vi ÖSK på en 9e plats med 9 poäng med Lesjöfors och Finspång på 9 och 8 poäng. Det kan vända, det är många matcher kvar att spela. Men är det verkligen en chansning som är det bästa för innebandyn i Örebro? Om det värsta skulle hända och både Lillån och ÖSK hamnar under strecket vid säsongen slut så är det en lång väg att vandra för att börja ta sig uppåt igen. Det måste snart vara dags att göra någonting åt det! ETT bra lag i Örebro. Kanske är det redan dags nu efter halva säsongen? Kanske är det dags att låsa in de båda stolta sportcheferna i Lillån och ÖSK i ett rum och inte släppa ut dem förns de kommit överens? Problemet verkar vara att ingen av dem vill släppa taget och vara den organisationen som inte blir den satsande organisationen. Dock så måste det nog bli så till slut. Jag antar att det är inget som kan ordnas bara sådär. Men börja sträva mot ett gemensamt mål och försök komma överens! För fyfan, att inte ha ett bra lag i Superligan eller den nya Allsvenskan de kommande åren är fan inget alternativ. Även om något av lagen tar sig upp igen så kommer det antagligen inte kunna konkurrera om en topplacering på ett långt tag. Jag vet att jag inte är den enda som har dessa åsikter. Tillsammans så kanske vi kan hjälpas åt att sätta press på sportcheferna. Något måste hända!


/HJ

Kommentarer
Postat av: mm

lillån har ju spelare för framtiden medans ösk känns rätt så "gammalt" dom har inte mycket som kan fylla på.. tror aldrig dom kommer överrens om ett samarbete. men vart ska man hitta spelare? i örebro finns det ju bara ett fåtal som skulle ta en plats i allsvenskan el superligan..

2009-11-23 @ 07:01:16
Postat av: ÖSK/Lillån

Självklart är det dags att satsa på en klubb, och det redan nu!!! sätt ihop dom bästa från ÖSK och Lillån, samt nån från någon annan klubb typ Kjellman eller nån annan duktig sniper...och låt dom avsluta säsongen samtidigt som dom skulle hinna svetsas samman för kommande spel i Allsvenskan, dom övriga fortsätter att spela för ren utbildning, samt att dom på så sätt oxå kan vara med och konkurrera inför kommande säsong, vilket klubbmärke som ska stå på tröjan kan kanske vara lite känsligt, men jag tror på att satsa på det som har starkast varumärke och i detta fall ÖSK som det känns just nu, eller delat ÖSK/Lillån, Gör vi inte detta nu så kommer Innebandyn i Örebro snart dö ut...Det finns inte plats för 2 Elit tänkande lag i stan, som sagt... gör det smart och NU. Hoppas att dom som sitter i respektive styrelse har vett att visa lite handlingskraft och muskler... Tack för mig

2009-11-23 @ 10:17:30
Postat av: nej

sammanslagningar leder sällan till nått bra i längden. men sammarbeten är viktiga istället.

2009-11-23 @ 13:02:13
Postat av: Sammanslagning??

Det kommer aldrig bli en sammanslagning i denna stad sålänge det är en sådan stolthet i föreningarna. Det med starkast varumärke tycker jag inte spelar någon större roll. hela sverige vet vad ösk är. om lillån kommer upp så kollar folk upp vart laget kommer ifrån.på så sätt bli mer intresant. Pixbo är en förort tex. lillån har inget lag att lira i nuvarande ettan. det ser man ju i tabellen. ösk skulle behöva en ny målvakt. sen har lillån finast omklädningsrum. jag vet vad som är bäst. det som nu bedrivs i linköping. det tror jag på. bort med båda sportcheferna och in med EN ny. Den ena är mer inpulsiv än vad den andra är.

2009-11-23 @ 16:47:51
Postat av: öö

2 lag i superrligan är väll inte omöjligt, se bara på umeå..men som mm skrev så finns det tyvärr inte spelare för det här. och inga sponsorer som vill skjuta till pengar för att locka hit spelare heller jäkla synd.



linköping? där är ju hela stan ett lag..

2009-11-23 @ 19:05:05
Postat av: Harry Bosch

mm har ju ingen koll.ÖSK har 11 st under 23 i truppen plus Axberg där dom är runt 20 nästan allihop.

2009-11-23 @ 20:38:12
Postat av: #12

Vad jag har hört här nere i Linköping så var sammaslagningen ingen i dans på rosor, det är ju naturligt att det blir kompromisser och att vissa kan känna sig trampade på tårna. Men det är helt sjukt vilken organisation det har lett till. No offense till alla i Ösk och Lillån de gör ett kanon jobb, men eftersom det är så många fler som är involverade här. Så sköts allt mycket bättre, det är den uppfattningen som jag har fått hittills iaf :)

2009-11-23 @ 22:25:01
Postat av: ösk?

jo men ösks unga spelare håller inte klass. behövs mer om det ska hålla. kanske är det nya erfarna tränare (som kanske coachat i ssl) som kan utvecka dom mer som fattas

2009-11-24 @ 11:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0