Axberg - Mjölby

Jahapp, jag tippade ju 5-4 med risk för sudden. Men det blev Mjölby som drog det längsta strået. Axberg hade matchen under två perioder men tappade onödigt sin ledning i mitten av andra. En utvisning av Söljén med ett par sekunder kvar av tredje perioden visade sig bli ödesdiger. Det ska sägas att jag för första gången den här säsongen blev imponerad av Axberg. Hela laget skötte sig bra och såg ovanligt anfallsglada ut. Mjölby är i stort sett det enda laget som fått behålla sina "stjärnor" i denna försvagade div. 2. Men, fyfan vad de inte imponerade! Riktigt dåliga med ett långbollsspel. Jag vet inte hur många gånger backarna lobbade ner bollen ner i Axbergs hör eller in framför mål. Det känns inte som att det är så man spelar div. 2 innebandy. Men de vann ju trots allt och jag vet inte riktigt hur det gick till. Bäst i Axberg var som vanligt målvakten Victor Söderberg Jannerlid. Dessutom ska idag hela backlinjen få hissas lite. Simon Aczel, Andreas Åberg, Jim Genberg och Oscar Grey. Alla skötte sig mycket bra. Andreas Nordh, tränaren i ÖSK som idag spelade med Axberg, visade att han är en ledargestalt och styrde laget på planen och snackade mycket. Han var nyttig för Axberg även om han såg lite gammal ut bredvid alla ungtuppar.

Det är dags för en sågning och denna gång är det jubelidioten Andreas Kristoffersson som får den. Man tycker ju att man vid 32 års ålder borde ha kommit lite längre i sin mogenhetsutveckling, men tydligen inte. En riktig jävla omogen kille är han. Aldrig sett någon som klagar så mycket som han gör, gör fula saker på planen och bara tänker på sig själv och inte laget. Jag vet inte hur många gånger han skällde ut sina egna spelare och formligen gick runt och surade. Var tvungen att kommentera allt hela tiden. Han är av uppenbarliga skäl inte lagkapten men ändå så är han klistrad vid domarnas sida. Vid ett tillfälle tog han upp bollen bakom Axbergs mål och tappade den. Han tyckte tydligen att han skulle ha frislag och fick det inte. Han gick sakta och snackade med domaren i säkert 20-30 sekunder samtidigt som Axberg hade 5 mot 4 på andra planhalvan. En sån spelare måste ge negativa vibbar i hela laget. Så bra är han inte att han kan uppföra sig som en sån stor jävla diva. Hade han vart skitbra hade det kanske vart värt det, men från läktaren så känns det som att det inte borde vara värt det. Han fick sig 2 minuter när han onödigt skulle gå igenom och knuffa alla axbergsspelare utanför deras bås när de bytte. Nej du Kristoffersson. Dags att växa upp och studsa ner från den otroligt höga pedistalen du satt dig själv på. För att göra klyschorna fullständiga så kan du även passa på att ramla ner från dina höga hästar.

Axberg förtjänade en vinst, men det verkar som att de tidigare säsongerna satt sina spår när det gäller att tappa in sena mål efter att spela bra och ha en ledning. Bara att fortsätta pumpa på Axberg. Snart har ni en ordentlig skytt i Fredrik Backström. Över halvan blir det i år efter att ha sett hur låg nivå denna div. 2 håller.

Ja just, jag skulle även vilja ge ros till nr 10 i Axberg, Jon Tagesson. Han har växt otroligt mycket sedan förra säsongen då han inte fick spela så mycket. Han blir bättre och bättre för varje match. Fortsätt så!

Kommentarer
Postat av: JG

Länka till ditt matchreferat. Kul att du skriver om oss.

2009-10-11 @ 14:24:00
URL: http://www.axberginnebandy.se
Postat av: suck

behålla sina stjärnaor.... då menar du antagligen de som produserat offensivt eller. som jimmy sandblom 58 poäng förra året? han är inte kvr. viklas johannson 42 poäng förra året?? han är inte var. plus att 20 poäng david sandber oxå försvunnit. det är trots allt 79 mål som försvunnit och dessa har ersatts med egna juniorer så ett fakta fel i din text. mjlby har tappat spelare.

2009-10-12 @ 07:06:12
Postat av: Eller?

Vore kanon med en mejladress till dig där man kan passa en boll när nått är på gång..så får du själv välja om det är något att skriva om eller inte!

2009-10-12 @ 12:29:43
Postat av: raktpasakinnebandy.blogg.se

Till suck: ja du kan mycket väl ha rätt. Jag har inte 100procentig koll på det där. Skrev utefter vad de i örebro som brukar och borde ha koll har sagt. Så om det är fel så var det klantigt. Till dig som ville ha min mailadress så nås jag på [email protected]. Bara att maila på.

2009-10-12 @ 13:29:27
Postat av: The mail system

Undelivered Mail Returned to Sender



<[email protected]>: host mx4.hotmail.com[65.55.37.72] said: 550

Requested action not taken: mailbox unavailable

2009-10-13 @ 00:30:48
Postat av: raktpasakinnebandy.blogg.se

Jäklarns vad skumt. Får kolla upp det där när jag har tillgång till internet igen.

2009-10-13 @ 11:38:01
Postat av: Harry Bosch

Vad hände med bloggen? Helt dött.

2009-10-14 @ 09:17:28
Postat av: En som vet

Han har inte tillgång till internet förräns idag eller kanske imorron.

2009-10-14 @ 12:18:47
Postat av: axberg?

mkt fina ord om axberg, verkar som bloggeren har ett stort hjärta för dom.

2009-10-15 @ 09:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0