Lördag

Jag hoppas att det i alla fall var någon som vågade ta mitt tips om Kungsör. 4.85 på en singel är inte ofta man får så gratis av spelbolagen. Men det visar också att oddssättarna inte har mest koll heller. Det är därför man kan hitta fina bjudodds i divisioner som denna. Jag kunde i ärlighetens namn inte förutse Axbergs vinst, men ingen är gladare än mig att jag hade fel.


Vingen - Axberg

Axberg startade matchen bättre än vad de någonsin kunde drömma om. 3-0 efter 01.52. Bättre än så kan det inte bli. Vingen som serieledare var aldrig riktigt i närheten då Axberg alltid hade minst 2 måls försprång. Tydligen så var målskyttet för Axberg idag väldigt effektivt, till skillnad från tidigare matcher. Det var en laginsats och alla kämpade 100% för varandra och Marco verkar ha hittat sin Polo i Axberg. Han har lyckats göra ett lag av ett lag som på papper inte såg så mycket för världen ut inför säsongen. Att målskyttet lossnar är viktigt då det varit lite si och så med den delen. Kul att debuterande Fredrik Backström fick näta i premiären. Målskyttarna var ganska utspridda idag och det är ju alltid bra. Det verkar ha lossnat för sneskjutande lagkaptenen Daniel Åberb och hookarn Jimmie Karlsson satte två även han. Tydligen så var Vingens hall en riktig skithall och lika stor som Lillåns hall. Dock så sägs det att Lillåns hall har ordinarie mått, men att den känns mindre pga de nära läktarna och bristen av utrymme för bänkar. Hursom så vann Axberg mot oddsen och Axberg kan bli farliga för alla lag i år. Särskilt om man får tillbaka ett par spelare som man internt hoppas på.

Bäst i laget enligt källor inom Axberg var idag:
Ännu en gång den fantastiska exblondinen Victor Söderberg Jannerlid. Även den inlånade och ibland ifrågasatta Niclas Rasmusson gjorde det tydligen riktigt bra idag.

Det ska tilläggas att Vingen inte alls var så bra som man kunde ha trott efter deras poängskörd. Överskattade och inte alls så farliga. Just ja, de bytte tydligen målvakt 2 ggr och lät alla 3 sina målvakter få testa sin lycka.

/HJ

Kommentarer
Postat av: JG

För Axbergs IF... tackar o bugar vi för det fina referat... läs vår egen ovan.

2009-10-17 @ 22:34:50
URL: http://www.axberginnebandy.se
Postat av: JG

...bör stå nedan. ;-)

2009-10-17 @ 22:36:03
URL: http://www.axberginnebandy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0