Nummer 1?

Christian Kjellman var ju uppenbarligen nummer 1 i Örebro förut. Men vem är egentligen nummer 1 nu? Låt oss utgå från talang, potential, nuvarande kvaliteter och ålder. Vem är närmast spel i Superligan nu när det är uppenbart att vi ej kommer att ha ett lag där nästa år heller? Position på spelaren spelar ingen roll. Ska jag vara ärlig så har jag svårt att välja. Sjöberg? Lindroos? Ja, ni får gärna kommentera era åsikter.

När vi ändå håller på så kan jag väl, efter yttre press, även ställa samma fråga angående damerna i Örebro. Jag ska nog inte inte spekulera eftersom jag i ärlighetens namn inte har någon aning. Men hon Atterfors är väl bra? Spelar i ÖSK va?

/HJ

Kommentarer
Postat av: Putte

Sjöberg alla dagar i veckan. Poängmaskin med Kjellman. Fortfarande poängmaskin utan Kjellman.

2009-10-21 @ 09:56:44
Postat av: Banksy

Största talangen sett till ålder, kvalitet och potential är väl Daniel "Äppel" Eriksson. Dock är väl alla skador det som gör honom till ett frågetecken.

2009-10-21 @ 09:56:51
Postat av: JG

Efter att ha spelat sina juniordagar i Örebro län och i JuniorAllsvenskan, avslutade Simon Lindroos sina juniortiden med en guldmedalj från Junior VM... det är stort i sig! Hade man förmån att se honom under denna tid, då vet man att det är något alldeles härligt med hans sätt att spela innebandy!



Nu efter de senaste säsonger i division 1, borde där inte finnas någon tvekan längre att just Simon har potential att vara störst av alla från Örebro. Lindroos är lika farlig med bollen som utan. Ingen idag har samma blick över hela planen, i stil med Jonas ”Silen” Eriksson. Som center är Simon i en egen liga! Från sin center position är han ur stark, både i försvaret och framåt i anfallet.



Som jag ser det är det bara en sak som hindrar Simons personliga avancemanget... och det är sig själv! Ibland är han för mycket en lagspelare. Istället för att ta skott som många andra topp anfallsspelarna gör, dela han oftast med sig och letar sista passet... egentligen en riktig positiv egenskap! Med andra ord måste han börja avsluta själv betydligt oftare.



Även om denna säsong är långt ifrån över, får vi hoppas att han stannar kvar minst en säsong till för ÖSK:s och innebandy i Örebro skull. Som kedjekompis och bäste vän Wille Aspegren, står Simon Lindroos för rolig och underhållande innebandy... som jag får aldrig nog om!



Ps. kolla länken!

Postat av: Nördig

Det känns väl som att det borde stå mellan Simon Lindroos och Robin Sjöberg. Båda de spelarna borde väl kunna skapa sig en karriär i SSL om de får rätt förtroende och roll. Vad tror ni om Villiam Aspegrens chanser i Allsvenskan eller t.o.m SSL i framtiden? Kan man ha en sån spelstil och lyckas i SSL? Kan man jämföra honom med Fredrik Åhlberg i spelstil och talang? Han provade ju SSL förra året med Västerås. Jag fick aldrig chansen att se honom spela då, men poängmässigt tog det ju tvärstopp. Det var ju bara 9 matcher han spelade iofs...

2009-10-22 @ 08:20:47
Postat av: Styrelsen...

NYYMAAAAN!!!!! givetvis, på damfronten iaf!

2009-10-23 @ 21:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0